Ida Jacobsen

 

Velkommen til

 

Jeg er certificeret Totum Kropsterapeut og tilbyder Kropsterapi i Behandlerhuset. 

 

Jeg er indehaver af Hjerterum Kropsterapi. Her vil jeg invitere dig ind i et rum, hvor du har mulighed for, at komme med hele dig. 

Et rum hvor rummelighed, accept og nærvær er det bærende fundament. 

Vi alle kender til en travl hverdag, hvor hovedet tager styringen og vi dermed glemmer, at være nede i kroppen. 

Derfor vil jeg invitere dig ind til Hjerterum, hvor jeg vha. Kropsterapi, kan hjælpe dig med, at komme i bedre kontakt med din krop og få løsnet op i de spændinger/smerter der har lagret sig i din krop gennem tiden.

 

Hvad er Kropsterapi: 

Krop og psyke hænger oftest sammen og i kropsterapi arbejder jeg med samtaleterapi, åndedrættet, aku- og zonetryk og pulseringer af kroppen. 

I kropsterapien bliver der frigjort fysiske og psykiske spændinger ved hjælp af pulseringer og akupressur teknikker. Kropsterapi kan bla. hjælpe med angst, stress, depression, gigt og hovedpine/migræne, fordøjelsesproblemer, som har lagret sig fysisk i din krop, som spændinger.

Jeg arbejder med, at få balance i krop og sind, så det ikke er dit sind der tager overhånd, men at din krop også følger med dig. 

 

For yderligere informationer henviser jeg til min Facebook side: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091483001560

 

 

Tlf.Nr.: 53 54 09 70. Email: hjerterumkropsterapi@gmail.com