Traditionel Tantra Yoga og Yin Yoga

Traditionel Tantra Yoga, er en form for yoga der lærer din krop at give slip på tankemylder og meditere med hele kroppen. 
Du vil blive guidet ind i en dyb afslappende og meditativ tilstand, gennem yogastillinger og åndedrætsøvelser. 

Yin yoga er en stille, og lige som Tantra yogaen, meditativ yoga, hvor hver stilling typisk holdes i 3-5 minutter. Yin Yoga er en praksis på 25 stillinger som arbejder med at afspænde dit bindevæv på det fysiske plan.

Både i  den Traditionelle Tantra Yoga og Yin Yoga arbejder du med dine energibaner (meridianer) og derved afbalanceres din krop både psykisk, fysisk men også hormonelt. Derfor optimerer de to yoga former dit system på alle planer, og bringer dig, ved regelmæssig praksis, til dit fulde potentiale både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og energimæssigt. 

Jeg har selv gode erfaringer med at afbalancere mit hormonsystem under min overgangsalder 

Jeg guider en yoga serie der forbinder og inkluderer de to yogaformer på bedste vis. 
Yogaen foregår liggende. Det er stort set den samme serie hver gang, hvilket gør den genkendelig for din krop, og du vil derfor hurtigt komme ned i underbevidstheden og give slip på tankerne.  At det er den samme serie hver gang, betyder også, at du kan deltage som det nu passer ind i din hverdag. Du kommer aldrig bagud, men vil kunne lægge dig og bare være med igen😊

Holdundervisning hver onsdag kl 16.30-18.00

Priser:

"drop-in" 150,00 kr pr gang

Der er kun plads til 6 deltagere, så tilmelding er nødvendig ved drop-in

Tlf/sms 40413275

Email thannehelvig@gmail.com

 

 

Tilbydes af Thanne Helvig (Hanne Dahlbom)